Meny

Beställning

När du slutfört din beställning online skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till sales@eclipsesverige.se.

Leveranstider

Våra normala leveranstider är 1-4 dagar inom Sverige om inget annat är överenskommet. Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: order@promotionab.se. För leveransvillkor inom Sverige gäller FCA (Fritt fraktbärare). För order under 200kr kan en expeditionsavgift tillkomma på 50kr.

Frakt

Frakt debiteras med enhetspris 195 kr/sändning inom Sverige. Produkter markerade med ”#” tillkommer faktiskt frakt som regleras på fakturan. (visas ej på ordererkännande) För beställningar som ska levereras utanför Sverige, kontakta oss för fraktpriser och frågor.

Ångerrätt

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Kunden har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Kunden betalar själv returfrakten. Viktigt att returer skickas med företagspaket till vår adress då vi inte har möjlighet att åka till utlämningsställen/terminaler. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

För företag gäller köplagen.

Övrigt

  • Ingen ångerrätt på specialbeställda produkter samt tryck.
  • Vid överenskommen retur debiteras kostnaden för den faktiska utfrakten av oss. För företag tillkommer en returhanteringskostnad fn. 25% av ordervärdet.

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Create an Account